Η λίστα με τα αγαπημένα σου είναι άδεια

Το καλάθι σου είναι άδειο

Όροι Χρήσης

Η Ιστοσελίδα www.powerskate.eu, χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και η διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet.

Το πρωτόκολλο SSL (SecureSocketsLayer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (websites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (webservers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

Διαθεσιμότητα

Για όλα τα προϊόντα που περιέχονται στους καταλόγους υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για την διαθεσιμότητα της αποθήκης μας. Έτσι θα μπορείτε πολύ εύκολα να διαπιστώσετε πριν κάνετε την παραγγελία σας ποια από τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα στις αποθήκες μας και άμεσα παραδοτέα, ποια προϊόντα δεν είναι μεν άμεσα διαθέσιμα αλλά περιμένουμε σε καθορισμένη ημερομηνία να τα παραλάβουμε από τους προμηθευτές μας και τέλος ποια προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα αλλά αναμένουμε ενημέρωση από τους προμηθευτές μας για την ακριβή ημερομηνία παραλαβής τους. Παρ' όλα αυτά εσείς μπορείτε να μας στείλετε την παραγγελία σας ακόμα και για προϊόντα που δεν είναι διαθέσιμα στις αποθήκες μας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί μέσω e-mail ή/και τηλεφώνου, εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παραλαβής του προϊόντος από τον προμηθευτή και την εν συνεχεία παράδοσή του σε σας. Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί, να ζητήσετε την ανάκληση παραγγελίας του εν λόγω προϊόντος.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γίνει σαφές ότι ο ανωτέρω χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας εξαρτάται και από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που υπάρχει στις αποθήκες μας. Επιπλέον σας παρέχουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν επιθυμείτε να παραλάβετε όλα τα προϊόντα, που ενδεχομένως λόγω της διαφορετικής διαθεσιμότητάς τους θα έχουν και διαφορετικό χρόνο παράδοσης, με μια αποστολή στον τόπο παράδοσης τους στην απώτερη ημερομηνία και μόλις καταστεί δυνατό να παραδοθούν στην υπηρεσία ταχυμεταφορών ή να παραλαμβάνετε με τμηματικές παραδόσεις τα ανάλογα με το χρόνο που μπορούν να σας παραδοθούν.

Διευκρινίζεται ότι, σε περίπτωση που η πληρωμή πραγματοποιηθεί μέσω πιστωτικής κάρτας, απαιτούνται δύο (2) επιπλέον εργάσιμες ημέρες για την αποστολή της παραγγελίας, μέχρις ότου γίνει η επιβεβαίωση καταβολής της πληρωμής από την Τράπεζα μας.

Ανωτέρα βία

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ' αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Ευθύνη

Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες της. Όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές συσκευασμένα. Σε περίπτωση πάντως που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής ή επιστροφής των χρημάτων σας. Επίσης δεν ευθύνεται για οργανωμένη επίθεση από hackers με σκοπό την κλοπή προσωπικών στοιχείων χρηστών, αλλά ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση οι χρήστες πιστωτικών καρτών διασφαλίζονται μιας και για συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες δεν τηρούνται αρχεία από την εταιρεία μας πλέον της διεκπεραίωσης των παραγγελιών.

Τέλος, η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη ή για αλλαγές στα τεχνικά χαρακτηριστικά καθώς και τις τιμές προϊόντων που πωλούνται μέσω του καταστήματός της.

Διαφημιστικά μηνύματα

Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες της. Όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές συσκευασμένα. Σε περίπτωση πάντως που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής ή επιστροφής των χρημάτων σας. Επίσης δεν ευθύνεται για οργανωμένη επίθεση από hackers με σκοπό την κλοπή προσωπικών στοιχείων χρηστών, αλλά ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση οι χρήστες πιστωτικών καρτών διασφαλίζονται μιας και για συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες δεν τηρούνται αρχεία από την εταιρεία μας πλέον της διεκπεραίωσης των παραγγελιών.

Τέλος, η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη ή για αλλαγές στα τεχνικά χαρακτηριστικά καθώς και τις τιμές προϊόντων που πωλούνται μέσω του καταστήματός της.

Η εταιρεία μας παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να επιλέξουν την πληροφόρησή τους για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές, διακανονισμούς πληρωμής κλπ με την αποστολή διαφημιστικών - ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική τους διεύθυνση ή δια του τηλεφώνου. Η εταιρεία δε θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία . Δίδεται δε πάντοτε στους χρήστες η δυνατότητα διακοπής της λήψης διαφημιστικών μηνυμάτων.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος:

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών.

Ισχύον Δίκαιο

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, ή εγγραφείτε για να σας αποστέλλουμε διάφορες ενημερώσεις, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα πωλούμενα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail address) κ.λπ. και στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας τον αριθμό και την ημερομηνία λήξεως της. Επίσης προαιρετικά θα σας ζητηθούν κάποια επιπλέον στοιχεία όπως το φύλο, το έτος γέννησης και το επάγγελμα σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για στατιστικούς και μόνο λόγους και τα οποία θα μας βοηθήσουν να σας προφέρουμε προϊόντα που θα ταιριάζουν πιο πολύ στο προσωπικό σας ύφος.

Το www.powerskate.eu, ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση. Τονίζεται ότι η εταιρεία μας δεν τηρεί αρχεία με ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα των πελατών της (αριθμό πιστωτικών καρτών κλπ).

Το www.powerskate.eu, με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Εξαιρετικά μπορεί να δημοσιοποιηθούν προσωπικά σας στοιχεία από την εταιρεία, τηρουμένης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας όταν τούτο επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, δικαστήριο κλπ.

Το www.powerskate.eu, επιφυλάσσεται του δικαιώματος του να ενημερώνει τους προμηθευτές του με στατιστικές καταστάσεις πωλήσεων οι οποίες όμως σε καμία περίπτωση δεν θα περιέχουν προσωπικά στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν σε αναγνώριση ατόμων. Επίσης μπορείτε οποτεδήποτε να προβείτε, εφόσον υπάρχει λόγος , στην αλλαγή των προσωπικών στοιχείων που μας έχετε γνωστοποιήσει ή και να περιορίσετε ή ακυρώσετε τη χρήση κάποιων από τα στοιχεία αυτά (πχ ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας) με τη συμπλήρωση της σχετικής ηλεκτρονικής φόρμας.

Η εταιρεία μας, για να μπορεί να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών στον καταναλωτή χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics. Μέσω της υπηρεσίας αυτής κοινοποιούνται ανώνυμα στατιστικά χρήσης στο Skroutz.gr, ενώ τα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου του Skroutz.gr, την οποία μπορείτε να βρείτε στο https://www.skroutz.gr/privacy.

Οι κατασκευάστριες εταιρείες παρέχουν εγγύηση στα προϊόντα τους που καλύπτουν κάποια μέρη αυτών. Η εγγύηση αυτή δεν καλύπτει φθορές ή βλάβες που προέρχονται από χρήση των προϊόντων και ειδικότερα από λανθασμένη χρήση αυτών.Στην περίπτωση αυτή η εταιρεία μας δεν δύναται να προβεί σε αποζημίωση .

Οι όροι της εγγύησης δεν ισχύουν εάν τα προϊόντα έχουν επισκευασθεί, καταστραφεί ή αλλαχθεί.

Η εγγύηση ισχύει από την ημερομηνία παράδοσης του προϊόντος. Η ημερομηνία αγοράς θα πρέπει να αποδεικνύεται μέσω της απόδειξης λιανικής πώλησης ή του τιμολογίου αγοράς. Η επιστροφή των ελαττωματικών προϊόντων θα πρέπει να συνοδεύεται απαραιτήτως με αντίγραφο της απόδειξης πληρωμής ή του τιμολογίου. Η αποστολή θα πρέπει να γίνει στη διεύθυνση Μουρούζη 5 , 184 50 Νίκαια. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα επισκευής των ελαττωματικών προϊόντων χωρίς κόστος. Μερική ή ολική αλλαγή αυτών, επιτρέπεται.

Η επισκευή θα γίνεται εντός συγκεκριμένου χρόνου κατόπιν εκτίμησης της βλάβης και έγγραφης ή τηλεφωνικής ενημέρωσης από την εταιρεία μας,διαφορετικά ο πελάτης έχει το δικαίωμα αλλαγής.

Επιστροφές προϊόντων

Οι πελάτες μας διατηρούν το δικαίωμα να επιστρέψουν τα προϊόντα που αγόρασαν, εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβαν τα προϊόντα.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα προς επιστροφή βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα έχουν παραλάβει οι πελάτες, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο . Σε περίπτωση επιστροφής ο πελάτης θα πρέπει να αποστείλει είτε με e-mail στην δ/ση info@powerskate.eu. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. στο οποίο θα αναφέρει οπωσδήποτε τον κωδικό παραγγελίας, είτε τηλεφωνικά στο 211-2219712.

Κατόπιν συνεννόησης, ο πελάτης αποστέλλει το δέμα στην δ/ση : Μουρούζη 5 – Νίκαια, Τ.Κ. 184 50.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).

Σε περίπτωση που τα επιστραφέντα προϊόντα είναι κατεστραμμένα ή χρησιμοποιημένα, η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να μην δεχτεί την επιστροφή.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων. Ο πελάτης μπορεί να κάνει αλλαγή του προϊόντος που έχει προμηθευτεί με κάποιο άλλο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί αλλαγή ενός προϊόντος και αντικατάσταση με ίδιο άλλου μεγέθους, το κόστος επιστροφής στην έδρα της εταιρείας μας καθώς και το κόστος της εκ νέου αποστολής στον πελάτη, βαρύνει τον ίδιο τον πελάτη.

Μη παραλαβή παραγγελίας

Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο δεν γίνει παραλαβή της παραγγελίας από την εταιρεία ταχυμεταφορών, τα προϊόντα επιστρέφονται στην εταιρεία μας.

Εάν εντός 1 μήνα, δεν ζητηθεί η εκ νέου αποστολή της παραγγελίας, η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να μην επιστρέψει το προϊόν στον πελάτη . Σε περίπτωση που στο ανωτέρω χρονικό περιθώριο (1 μήνας), ζητηθεί εκ νέου η αποστολή της παραγγελίας, ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα της αποστολής.

Ακύρωση παραγγελίας

Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει προηγηθεί η αποστολή e-mail στο info@powerskate.eu. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 211-2219712.

Η δυνατότητα αυτή προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που η εταιρεία μας θα ενημερώσει για την αποστολή της παραγγελίας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση.

Επιλογές Cookies

Χρησιμοποιούμε εργαλεία όπως τα cookies για να σε φέρνουμε πιο κοντά στο αγαπημένο σου φαγητό, να σου παρέχουμε περιεχόμενο ειδικά φτιαγμένο για σένα, καθώς και για σκοπούς ανάλυσης επισκεψιμότητας στην σελίδα μας. Μπορείς να αλλάξεις τις ρυθμίσεις των cookies σου ανά πάσα στιγμή.Πολιτική Cookies