Η λίστα με τα αγαπημένα σου είναι άδεια

Το καλάθι σου είναι άδειο

Τρόποι και έξοδα αποστολής

Η παράδοση των προϊόντων σας δύναται να πραγματοποιηθεί με τους κάτωθι τρόπους :

Ελλάδα

Οι αποστολές γίνονται με Courier ACS και ΕΛΤΑ «ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ» και ο χρόνος παράδοσης είναι 1 - 2 εργάσιμες ημέρες. Το κόστος αποστολής είναι 3,5 € για παραγγελίες μέχρι 40€ ανεξάρτητα από τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας. Για παραγγελίες άνω των 40 €, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Κύπρος

Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται με την ACS. Η απλή αποστολή ( Economy) είναι στα 9.90€ και ο χρόνος παράδοσης είναι 10 εργάσιμες ημέρες. Η γρήγορη (Express) αποστολή είναι στα 15€ με χρόνο παράδοσης τις 5 ημέρες. Για παραγγελίες άνω των 100€, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Ευρώπη

Για αποστολές σε χώρες εντός της Ε.Ε. συνεργαζόμαστε με την DHL. Η οικονομική ( Economy) αποστολή είναι στα 9.90€ και ο χρόνος παράδοσης είναι 7 εργάσιμες ημέρες. Η γρήγορη αποστολή ( Εxpress) είναι στα 15€ και ο χρόνος παράδοσης είναι 3 εργάσιμες ημέρες. Για παραγγελίες άνω των 100 € τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Έκτος Ευρώπης

Συνεργαζόμαστε με DHL και ο χρόνος παράδοσης είναι 1 - 2 εβδομάδες. Το κόστος αποστολής είναι στα 20 € (εφόσον προκύψουν τελωνειακά έξοδα, επιβαρύνουν τον πελάτη).